Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Κρατούν την προσπάθεια Πεσιρίδου - Δουβαλίδης

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιουνίου 2024

Εκτός τελικού στα 100μ με εμπόδια έμειναν η Ελισάβετ Πεσιρίδου και ο Κώστας Δουβαλίδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. Είναι δεδομένο ότι χρόνος δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τους δύο.

Στην τρίτη σειρά των προκριματικών των 100μ με εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε σε 13.32 και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη κούρσα. Εμφανώς στεναχωρημένη από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος της κούρσας τονίζοντας: «Στεναχωρήθηκα γιατί φταίω εγώ για την επίδοση αυτή. Έκανα πολλά λάθη, από την αρχή μέχρι το τέλος έκανα όλο λάθη. Έχω προσπαθήσει και έχω δουλέψει πολύ, ξέρω ότι θα με κρίνουν και θα μιλήσουν άσχημα για εμένα. Δεν μου αρκεί η συμμετοχή, θα ήθελα απλά να δείξω τον εαυτό μου. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε λάθη. Είναι από τις ημέρες που δεν κάνεις λάθη».

Στην έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς των 100μ με εμπόδια τερμάτισε ο Κώστας Δουβαλίδης με χρόνο 14.04, επίδοση που δεν του δίνει την πρόκριση στο επόμενο βήμα. Ο ίδιος μετά το τέλος της προσπάθειας του υποστήριξε: «Είμαι εδώ για έκτη φορά. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ σε μια δύσκολη χρονιά. Το ευχαριστήθηκα μέσα από την καρδιά μου. Είναι αρκετά δύσκολη η χρονιά και σε προπονητικό και σε οικογενειακό. Να έχουμε υγεία και όλα είναι στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να συναγωνιστώ τα νιάτα στον ανοιχτό λίγο ακόμη».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.