Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Εκτός τελικού στο τριπλούν για 4 εκατοστά η Κορένεβα

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιουνίου 2024

Άτυχη στάθηκε η Οξάνα Κορένεβα στον προκριματικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη καθώς έχασε το εισιτήριο για τον τελικό για λίγα εκατοστά. 

Άκυρο ήταν στο πρώτο της άλμα αλλά στο δεύτερο πέταξε στα 13.86μ, επίδοση που της επέτρεψε να ισοφαρίσει το φετινό της ρεκόρ. Η τρίτη της προσπάθεια ήταν στα 13.73μ. αλλά δεν ήταν αρκετή για να βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος καθώς η Πέτροβα, η οποία είχε την ίδια επίδοση με την Κορένεβα, έκανε καλύτερο τρίτο άλμα και πήρε το εισιτήριο. 

Στην πρώτη της προσπάθεια η Μαρία Πούρτσα έφτασε τα 13.58μ, στη δεύτερη στα 13.51μ και στην τρίτη στα 13.69μ και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε συγκινημένη για τη συμμετοχή της και για την ευκαιρία που της έδωσε η Ελλάδα να βρεθεί στη διοργάνωση: «Ήθελα να πάω στον τελικό αλλά δεν μου βγήκαν τα άλματα που ήθελα. Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ γιατί μπήκα μέσα στην ομάδα. Η Γερμανία δεν ήθελε να με στηρίξει, δεν με επέλεξαν για τη Βουδαπέστη ενώ είχα το όριο και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να αγωνισθώ με την Ελλάδα γιατί ο πατέρας μου κατάγεται από τη χώρα. Ζω στην Ελλάδα με την οικογένεια μου. Προχωράμε μπροστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.