Ευρωπαϊκό, Ρώμη: Έχασε στις λεπτομέρειες τον τελικό η Εμμανουηλίδου - Εκτός τελικού και η Τσουκαλά

Παναγιώτα Χαλκιά09 Ιουνίου 2024

Εντυπωσιακή κούρσα και πάλι από την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον ημιτελικό των 100μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. 

Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς της με 11.21 ισοφαρίζοντας για δεύτερη φορά το ατομικό της ρεκόρ αλλά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό. Η Εμμανουηλίδου έκανε μια εξαιρετική κούρσα και έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να ανέβει ακόμη ψηλότερα στα επόμενα βήματα. 

Η ίδια μετά το τέλος της κούρσας εμφανώς απογοητευμένη υποστήριξε: «Είμαι στεναχωρημένη, πίστευα ότι μπορούσα να προκριθώ στον τελικό. Ήταν στις δυνατότητες μου. Ξεκίνησα καλά την κούρσα αλλά στο τέλος έσφιξα και δεν μου βγήκε. Συνεχίζουμε με το 200άρι αύριο. Πιστεύω ότι ήμουν άτυχη αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και οι απογοητεύσεις. Θα δουλέψω πιο πολύ, δεν θα το βάλω κάτω».


Μετά από ακυρώσεις αθλητριών, στην επόμενη σειρά βρέθηκε και η Δήμητρα Τσουκαλά, η οποία έκανε ένα καλό 100άρι και τερμάτισε με 11.44 και δεν πήρε το εισιτήριο για την πρόκριση. Μετά το τέλος της προσπάθειας της τόνισε: «Ένιωσα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν άλλη η ατμόσφαιρα. Μου έδωσαν κουράγιο από την κερκίδα τα παιδιά. Περιμένω τη σκυτάλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.