Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στο Πόλο, αντιμετωπίζει τη Σπαντάου

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πόλο, το LEN Champions League, αρχίζει τις υποχρεώσεις του σήμερα, Πέμπτη (12/9) ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στην Οραντέα της Ρουμανίας στις 20:30 τη Σπαντάου από τη Γερμανία.

Την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα πραγματοποιεί απόψε (12/9) στις 20:30 ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League αντιμετωπίζοντας τη γερμανική Σπαντάου.

Στην ιστορική του πρώτη συμμετοχή ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται, μετά την περσινή κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου.

Η Σπαντάου πέρσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της Bundesliga στη κανονική περίοδο, ωστόσο στους τελικούς γνώρισε την ήττα από το Αννόβερο και παράλληλα κατέκτησε την τρίτη θέση στο LEN Euro Cup, χάνοντας στον μικρό τελικό από την ισπανική Σαμπαντέλ με 2-9.

Ο Μαρίν Ντέλιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τον αποψινό αγώνα:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Σπαντάου είναι το πρώτο για την φετινή περίοδο. Η Σπαντάου είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τους σεβόμαστε αλλά παράλληλα γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας για κάτι καλό. Η Σπαντάου έχει αλλάξει πολλούς παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν, ωστόσο είναι μία ομάδα με ποιότητα.

Για εμάς, είναι η πρώτη φορά την οποία παίζουμε σε επίπεδο Champions League, και γνωρίζουμε την δυναμική των ομάδων. Έχουμε κάποιες μεταγραφές φέτος, οι οποίοι είναι καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν αρκετά τη φετινή σεζόν.

Με πάθος και καλή οργάνωση στην άμυνα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα σε αυτούς τους αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.