Ευρωλίγκα: Ντέρμπι σε Βελιγράδι και Μπολόνια

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός περιμένει απόψε τη Βαλένθια, όμως το πρόγραμμα της δράσης στην Ευρωλίγκα είναι γενικότερα πολύ ενδιαφέρον.

Στις 21:00 η Βιλερμπάν(2-7) υποδέχεται στο Αστρομπάλ την Μπάγερν Μονάχου(3-6). Οι γηπεδούχοι με τον Ποτσέκο στο πάγκο μετράνε 2 νίκες σε 4 αγώνες και μάλιστα εκτός έδρας επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 81-79 και της Άλμπα στο Βερολίνο με 73-68. Οι Γάλλοι θέλουν την 3η νίκη τους νίκη στην διοργάνωση και πρώτη στην έδρα τους για να ανεβούν στην βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη οι Βαυαροί με τον Λάσο βρίσκονται πολύ χαμηλά βαθμολογικά προέρχονται από ήττα από τη Ζαλγκίρις στο τελευταίο σουτ και σήμερα θέλουν να φύγουν από τη Γαλλία με το ροζ φύλλο αγώνα.

Πέντε λεπτά αργότερα στις 21:05 η Μπαρτσελόνα (7-2) δοκιμάζεται στο Βελιγράδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (5-3) που δίνει τους αγώνες εκεί, όσο μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Οι ισραηλινοί την προηγούμενη αγωνιστική πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και φιλοδοξούν να πετύχουν άλλη μία  κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα νίκησαν στο ισπανικό εμφύλιο την Βαλένθια και στόχος είναι να φύγουν από την πρωτεύουσα της Σερβίας  με το αποτέλεσμα για να παραμείνουν κοντά στην αήττητη, εντυπωσιακή Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 21:30 η Βίρτους Μπολόνια (6-3) αναμετράται με την Φενέρμπαχτσε (5-4). Η ομάδα του Μπάνκι προερχόμενη από την ήττα από τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην πρώτη 4άδα. Η αντίστοιχη του Δημήτρη Ιτούδη μετρά και αυτή 3 σερί ήττες ενώ ξεκίνησε καλά μετά κάπως το έχασε, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αλλιώς θα υπάρξει «εσωστρέφεια» πάνω από τον Έλληνα Κόουτς.

Το τελευταίο ματς για σήμερα διεξάγεται στην Μαδρίτη όπου η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι η μοναδική ομάδα αήττητη στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 8-0 αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου(1-8) σε ένα «θεωρητικά» εύκολο παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι έχουν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και ευελπιστεί να πάρει την 9η νίκη στην διοργάνωση. Από την άλλη οι Βερολινέζοι βρίσκονται στο «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις 1 νίκη και σήμερα θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.