Ευρωλίγκα: Must win αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Φενερμπαχτσέ

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Φενερμπαχτσέ των Γιασικεβίτσιους, Καλάθη Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. 

Οι πράσινοι είχαν δύο αρνητικά αποτελέσματα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας τη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου με 80-68 και κυρίως από τον Άρη την Δευτέρα στις 5 του μηνός, όπου μάλιστα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για το πρωτάθλημα 70-73 και θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο για την επιστροφή στις νίκες όσο και να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης είχε τους παίκτες του για αρκετές ώρες στο ΟΑΚΑ κυρίως για προπόνηση, ξεκινώντας με ένα meeting όπου αναλύθηκαν τα λάθη που έγιναν στους τελευταίους αγώνες, ενώ στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο για να δουλέψουν σε πιο τακτικά θέματα αναβάλλοντας την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βάζοντας αναλύσεις και βίντεο. 

Όσον αφορά για το σημερινό αγώνα ο Τούρκος Τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται το απόγευμα της Τετάρτης (7/2), ύστερα από πολύ καιρό όλοι μαζί, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα δεν έλειπαν από τις τάξεις των "πρασίνων" καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του τριφυλλιού δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ματίας Λεσόρ είχαν ίωση και την έχουν ξεπεράσει.

Στην αντίπερα όχθη η τουρκική ομάδα, η οποία έχει ίδιο ρεκόρ με τους πράσινους (15-10) δεν θα έχει στην διάθεση της τον Ντεσόν Πιέρ και τον Μετετσάν Μπίρσεν, με τον Μπιμπέροβιτς να δηλώνει πως τους περιμένει μια... δυνατή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:15 και έχει χαρακτήρα τελικού αφού όποια από τις δύο ομάδες νικήσει θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Οκτωβρίου του 2023 η Φενέρ νίκησε τον Παναθηναϊκό 83-69.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.