Ευρωεκλογές: Έρχεται ανασχηματισμός στην κυβέρνηση;

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Καθόλου απίθανο δεν φαντάζει το σενάριο του ανασχηματισμού στην κυβέρνηση, μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, το οποίο δεν ικανοποίησε τη Νέα Δημοκρατία. Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τις πιθανές εξελίξεις, δεν απάντησε ευθέως στο ερώτημα περί ανασχηματισμού, ωστόσο διάφορα ρεπορτάζ θεωρούν δεδομένο ότι θα σημειωθούν αλλαγές σε πρόσωπα.

«Όλοι αξιολογούμαστε καθημερινά, κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και γίνονται και αλλαγές προσώπων», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη, όταν δέχονται πιεστικές ερωτήσεις για το ενδεχόμενο ενός άμεσου ανασχηματισμού, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αναφέρει το cnn.

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε νωρίς το πρωί ραντεβού στο Μαξίμου, για τον... πρώτο μετεκλογικό πρωινό καφέ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ραγδαίων εξελίξεων ακόμη και εντός της εβδομάδας.

«Από αύριο έτσι κι αλλιώς έχει πολλή δουλειά», δήλωσε χθες το βράδυ στους πολιτικούς συντάκτες αναχωρώντας ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας πως «η ξεκούραση μπορεί να περιμένει».


Στην ερώτηση αν στα σχέδιά του είναι ένας ανασχηματισμός, απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας μόνο πως «είναι ώρα για πολλή δουλειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.