Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τους «Ζωσιμάδες»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2023

Ένα ξεκούραστο βράδυ ήταν για τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα, που επικράτησε χωρίς πρόβλημα 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει μόνος στη βαθμολογία και στο +5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ποντένσε στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του αγώνα βρήκε δίχτυα ο Ροντινέι για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το ματς άργησε να ξεκινήσει λόγω ενός πανό στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ και ο διαιτητής Μανούχος πήγε προσωρινά στα αποδυτήρια με τους βοηθούς του. Περίμενε 15 λεπτά για να κατέβει αλλά αυτό δεν έγινε. Προσωρινά στα αποδυτήρια πήγε και ο Ολυμπιακός. Τελικώς λίγο μετά ο διαιτητής και ο Ολυμπιακός επανήλθαν στο γήπεδο. Δεκαοκτώ λεπτά μετά την προκαθορισμένη σέντρα ο αγώνας ξεκίνησε. Το επίμαχο μέρος του πανό καλύφθηκε για να μην φαίνεται. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος (62' Μπεγκάλα), Μπιλμπάο, Τζίμας (75' Γκάρο), Παμλίδης, Ροσέρο (61' Έφορντ) και Μπάλαν (75' Κόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Φρέιρε (46' Πορόζο), Ντόι, Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος, Μαντί Καμαρά, Μπιελ (84' Ελ Αραμπί), Φορτούνης (46' Γιόβετιτς), Ποντένσε (66' Καρβάλιο) και Ελ Καμπί (66' Μασούρας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.