Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν άνευρο ΟΦΗ

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Έχοντας απέναντι του ένα άνευρο και παθητικό ΟΦΗ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο έκτο λεπτό όταν ο Ποντένσε τροφοδότησε τον Μασούρα στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Μπάουμαν βγήκε για να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον παίκτη των γηπεδούχων που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. 

Μετά από τέσσερα λεπτά ο Ροντινέι κράτησε τη μπάλα από τα δεξιά, ο Φορτούνης συνεργάστηκε με τον Μασούρα, ο οποίος γύρισε στον Ελ Κααμπί που έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 34ο λεπτό έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Ποντένσε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Γκαγέγος, πήρε τη μπάλα, σούταρε και έκανε το 3-0. 

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο τέρμα όταν ο Τσικίνιο πέρασε τη μπάλα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Φορτούνης πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπάουμαν και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

 Ο ΟΦΗ περιορίστηκε σε ένα παθητικό ρόλο, είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία και απείλησε δύο φορές μια στο 39' με την κεφαλιά του Βούρου και μια στο 79ο λεπτό όταν ο Μπάκιτς εκτέλεσε φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής και η μπαλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Μπάκου, Αποστολάκης, Ισέκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.