Εύκολη νίκη της Λίβερπουλ, τριάρες και για Βίλα και Γουέστ Χαμ

Πέτρος Χαριζακλής12 Νοεμβρίου 2023

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 την Μπρέντφορντ και έπιασε εκ νέου την Άρσεναλ στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κλοπ είχε δύο ακυρωθέντα γκολ στην αρχή του αγώνα, αλλά τελικά στο 39' ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ. Ο Αιγύπτιος στο 62' πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 74ο λεπτό ο Ντιόγκο Ζότα.

Το πρώτο της τρίποντο από τον Σεπτέμβρη κλείδωσε η Γουέστ Χαμ στην Premier League, η οποία έκανε ανατροπή στην ανατροπή της Φόρεστ και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 3-2. Αν και το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Λονδρέζους με τον Πακετά να ανοίγει το σκορ στο 3΄, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα τα δεδομένα. 

Αρχικά στο 44΄ο Αβονίγι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 63΄ο Ελάνγκα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ακόμα πάντως και με τον αγώνα να στραβώνει για τα καλά, η Γουέστ Χαμ δεν τα παράτησε. Στο 65΄ο Μπόουεν ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ στο 88΄ο Σούτσεκ νίκησε άπαντες στον αέρα από εκτέλεση κόρνερ για να σημειώσει το τελικό 3-2 που ανέβασε τους Hammers στην 9η θέση.

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τις επιτυχίες αφού έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Σέφιλντ και συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη ενώ η Άστον Βίλα επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος επικρατώντας με 3-1 στο Μπέρμιγχαμ της Φούλαμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.