Εύκολα στα ημιτελικά European Οpen ο Τσιτσιπάς

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

Εξαιρετικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν και πέρασε στα ημιτελικά του European Οpen (ATP 250) για δεύτερη φορά στην καριέρα του!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.7) επικράτησε του 31χρονου Γερμανού (Νο.56) με 6-3, 6-3 σε μόλις 70 λεπτά και θα μονομαχήσει αύριο (21/10, 18,30) για την πρόκριση στον τελικό με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αρτούρ Φις και τον Χούαν Πάμπλο Βαρίγιας.

Είναι ο πρώτος του ημιτελικός μετά το Λος Κάμπος, αλλά και η πρώτη φορά μετά από αυτή τη διοργάνωση που κερδίζει back to back αγώνες! Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την κατάσταση του Στεφ τον τελευταίο καιρό, οπότε η σημερινή νίκη σίγουρα μπορεί να τον ανεβάσει ψυχολογικά.

Θα παίξει αύριο στον πέμπτο φετινό ημιτελικό του (3-1) και 47ο της καριέρας του (27-19), ενώ μετά από λίγη ξεκούραση θα προσπαθήσει να περάσει και στον τελικό του διπλού!

Στεφ και Πέτρος θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Αρμεοντό/Βάισμπορν και η νικήτρια ομάδα θα μονομαχήσει με τους Μπεάρ/Πάβλασεκ για τον τίτλο.

Στον άλλο ημιτελικό του μονού θα αναμετρηθούν Μπούμπλικ-Μάρτερερ (16.30).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.