Εξουδετερώστε… αφοπλίστε την πυρηνική βόμβα στον ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης05 Ιουλίου 2023

«Βαδίζουμε μαθηματικά προς τον δρόμο της ολικής απαξίωσης»! Το… απόσταγμα της ανακοίνωσης – με γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει – των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ είναι σκέτο φαρμάκι. Μόνο μία απλή, δοκιμή της… γεύσης του αρκεί. Για να πνίξει στην πίκρα τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Κι η …κατάποση του τον φαρμακώνει!

Εμείς, καθώς κατά τα άλλα επιμένουμε κι αισιοδοξούμε, αντιλαμβανόμαστε πως τούτο δεν είναι ήχος βαριάς καμπάνας. Θεωρούμε πως ήχος βόμβας είναι.

Είναι μάλιστα, πυρηνική βόμβα αυτή η συνταρακτική αίσθηση των οργανωμένων φίλων του «δικέφαλου». Μπροστά στον κίνδυνο να εκραγεί, θεωρούμε πως διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ οφείλουν «εδώ και τώρα»… Χθες, που λέει ο λόγος… Να αντιδράσουν! Να λειτουργήσουν άμεσα… Τι άμεσα; Σε χρόνο dt να λειτουργήσουν, ως πυροτεχνουργοί. Να την εξουδετερώσουν αφοπλίζοντας την!

Δύο χρόνια τώρα, απαξιώνουν τον ΠΑΟΚ, όσα εξελίσσονται. Οι παταγώδεις αποτυχίες σε επιλογές, σε σχεδιασμούς και σε διαχειρίσεις από τους υπεύθυνους κι υπόλογους εξώθησαν τον ΠΑΟΚ προς αυτόν τον δρόμο. Διαμόρφωσαν αυτήν την πρωτοφανώς συνταρακτική αίσθηση στο κόσμο του. Δεν καταγράφεται μόνον στους οργανωμένους φίλους του «δικέφαλου». Καταγράφεται στον κόσμο του γενικά. Απλά, οι οργανωμένοι κι έχουν κι αρθρώνουν λόγο…

Περιθώρια αναστροφής του κλίματος φυσικά υπάρχουν. Αν και για να φθάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το έσχατο σημείο – επειδή περί τέτοιου πρόκειται – χρειάσθηκαν δυο αγωνιστικές περίοδοι. Εν τούτοις η διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ… Αυτή τουλάχιστον… Έχει και την δύναμη και τη θέληση αναστροφής του κλίματος. Απλά, δεν έχει πλέον, τον άπλετο χρόνο τον οποίο – λέμε εμείς – θα ήθελε, να έχει.

Αυτή πάντως, είναι η μία όψη του νομίσματος. Ποια είναι η άλλη; Η ανάγκη εκ νέου στήριξης του ΠΑΟΚ από τον κόσμο του. Παρά το αποδεδειγμένο κι απαράδεκτο γεγονός της μη στήριξης του κόσμου από τον ΠΑΟΚ! Αλλά έτσι είναι η ζωή… Ο κλήρος της πέφτει πάντα στον γενναίο. Και στην περίπτωση μας, γενναίος – και γενναιόδωρος συνάμα - είναι πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ…

Λέει μια ρήση: Όταν δίνεις, να ξεχνάς. Όταν παίρνεις να θυμάσαι. Ε, ο κόσμος έχει ξεχάσει πότε πήρε από τον ΠΑΟΚ. Βάλτε κι ό,τι ξεχνά, καθώς εσαεί δίνει. Για να αντιληφθείτε την κρισιμότητα της αγωνιστικής κατάστασης του ΠΑΟΚ, Με ευθύνη βέβαια, του ιδίου του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το χείριστο όλων των κακών του.

Για να επιμείνουμε. Ναι, είναι ασφυκτικά πιεσμένα τα περιθώρια αναστροφής του κλίματος. Ναι, αλλά… Υπάρχουν έστω κι αυτά τα περιθώρια. Θα τα αφήσουν η ευεργετική διοικητική ηγεσία κι η – εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα – τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ να πάνε χαμένα; Δε θα εξουδετερώσουν… Δε θα αφοπλίσουν την πυρηνική βόμβα;

ΥΓ 1 : Έπαρση; Αλαζονεία; Μήτε η μία, μήτε η άλλη έχουν θέση στην Τούμπα. Ουδέποτε είχαν ή θα έχουν. Τούτο ήταν, είναι και θα είναι αρετή, εκ κληρονομιάς, του ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου… Όστις υψώσει εαυτόν ταπεινωθήσεται, και όστις ταπεινώσει εαυτόν υψωθήσεται .Κατά Ματθαίον κγ’12, Ευαγγέλιον…

ΥΓ 2 : Με την αίτηση άρσης της ασυλίας της Ρένας Δούρου – τότε Περιφερειάρχης, τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – η οποία είναι κατηγορούμενη… Πάει για παραγραφή το στυγερό έγκλημα της Πολιτείας, στο Μάτι. Πάνε για δεύτερο θάνατο οι εκατό τόσοι νεκροί εκεί… Έλεος!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.