Έξω φρενών με τη διαιτησία στον Παναιτωλικό: «Παίζαμε κόντρα σε 15, σώνει και καλά να χάσουμε!»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Στοπ στην ξέφρενη πορεία του Παναιτωλικού έβαλε ο Βόλος (0-1), ωστόσο, οι Αγρινιώτες διατυπώνουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Τόσο ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης, όσο και ο εκ των αρχηγών Μιχάλης Μπακάκης εξαπέλυσαν «πυρά» κατά της διαιτητικής ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.

Σημειώνεται πως ο Παναιτωλικός υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 25' λόγω αποβολής του Στάγιτς, ενώ το τελικό 0-1 υπέρ του Βόλου διαμορφώθηκε με πέναλτι-γκολ στις καθυστερήσεις.

Μπακάκης: «Σήμερα παίζαμε κόντρα σε 15!»

Ο εκ των αρχηγών του Παναιτωλικού, Μιχάλης Μπακάκης, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Τσέτσιλα μετά την ήττα από τον Βόλο με 1-0.

 Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV

 «Σίγουρα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Σε κάποιους δεν αρέσει που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Καταλαβαίνω τι γίνεται όταν κάτι ετοιμάζεται. Δεν αρμόζει αυτή η διαιτησία στον Παναιτωλικό. 

Είμαστε μια ομάδα πεντακάθαρη και πηγαίνουμε με το σπαθί μας να κερδίσουμε. Μείναμε με δέκα παίκτες από το 20' για μια φάση που ίσως να μην είναι φάουλ. Είναι ντροπή και κρίμα για την προσπάθεια μας. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. 

Δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε εμείς αυτό το παιχνίδι αλλά όχι οι αρμόδιοι».

Πετράκης: «Σώνει και καλά να χάσουμε»

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δήλωσε:

«Κάνουμε από την αρχή της χρονιάς μία σπουδαία προσπάθεια, με σεβασμό και με καλή φιλοσοφία ως ομάδα. 

Δεν θα πρέπει να το χαλάμε. Δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία αλλά σήμερα θα μου επιτρέψετε. Δεν υπήρχε αποβολή αλλά εκτός αυτού ο συγκεκριμένος άνθρωπος το πήγε “σώνει και καλά” να χάσουμε.

Αν δεν είμαστε καλοί οκ, να χάσουμε. Αλλά να μας υποχρεώνουν έτσι; Πάει το ποδόσφαιρο πίσω. Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Είναι άδικο για μία ομάδα όπως τον Παναιτωλικό να συμπεριφέρονται έτσι».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.