Εξιλέωση για την ντροπή κόντρα στον Ολυμπιακό

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ήταν χαστούκι πρώτου μεγέθους για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η ήττα από την ΑΕΚ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, χωρίς δηλαδή οι ίδιοι να προβάλουν ουσιαστικά αντίδραση. Τους ενόχλησε πολύ κι αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις των παικτών που μίλησαν δημόσια, εκφράζοντας το κλίμα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

«Κανείς δεν έπαιξε καλά, δεν ήμασταν ΠΑΟΚ. Χάσαμε σε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, παίξαμε άσχημα, να το αφήσουμε πίσω μας και να πάμε στο επόμενο ματς για την αντίδραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεϊτέ. Ο Μπάμπα από την πλευρά του, υπογράμμισε την έλλειψη θάρρους της ομάδας και τόνισε: «Δεν βρήκαμε καν ευκαιρία σε 95' , ο προπονητής μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε το πλάνο του. Είναι ευθύνη των παικτών. Δικό μας το φταίξιμο».

Παρόμοιες ήταν οι συζητήσεις που γίνονταν στα αποδυτήρια μετά το ματς. Και εμφανής η διάθεση των παικτών να πάρουν πάνω τους την ευθύνη για την ήττα με κάτω τα χέρια, αλλά και για την αντίδραση που είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν. «Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω και για ένα κακό βράδυ να γκρεμίσουμε ό,τι χτίζουμε», ήταν το ρεζουμέ των συζητήσεων κατά την επιστροφή της αποστολής.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση την εικόνα που έβγαζε η ομάδα, κανείς δεν περίμενε αυτή την εικόνα στην OPAP Arena. Και αυτή η αρνητική έκπληξη προκάλεσε και την αρχική απογοήτευση. Όσο περνούσαν οι ώρες, όμως, το συναίσθημα που κυριαρχούσε ήταν αυτό της άμεσης αντίδρασης στο νέο ντέρμπι που έχει ο ΠΑΟΚ μπροστά του την Κυριακή, κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αντιστραφεί και πάλι το κλίμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.