Έξι χρόνια πέρασαν από το ψαλιδάκι που έκανε ο Ρονάλντο απέναντι στην Γιουβέντους

Metrosport Team03 Απριλίου 2024

Στις 3 Απριλίου του 2018 ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ που είναι από τα καλύτερα στην ιστορία του Champions League μέσα στο Τορίνο.

Ο Πορτογάλος Σούπερ Στάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους σημειώνοντας 2 γκολ στο 0-3 στην Ιταλία. Έχει πετύχει στην μεγάλη καριέρα του πάρα πολλά γκολ τα οποία έχουν γράψει ιστορία. 

Ο λόγος φυσικά για το ανάποδο «ψαλίδι» που πέτυχε στο Τορίνο απέναντι στη Μεγάλη Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της Βασίλισσας. Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, ο 39χρόνος σήμερα Κριστιάνο (33 ετών τότε) πέτυχε ένα από τα πιο θεαματικά τέρματα της καριέρας του με τη φανέλα των Μερένχες, σε νοκ άουτ παιχνίδι με τη Γιουβέντους για τη φάση των προημιτελικών του Champions League της σεζόν 2017-18.

Ο CR7 πήδηξε από το θεό και πιο συγκεκριμένα στα 2,5 μέτρα, αφού προηγήθηκε ένα σουτ του Λούκας Βάσκεθ που απέκρουσε ο Μπουφόν, η μπάλα έφτασε στον Ντάνι Καρβαχάλ που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και έκανε το απίστευτο ψαλιδάκι κάνοντας το 0-2, αφήνοντας «άγαλμα» τον 46χρόνο τερματοφύλακα ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, αφήνοντας άφωνο ακόμη και τον προπονητή του τον Ζινεντίν Ζιντάν. Το Allianz Stadium αποθέωσε μέσα σε πολλά χειροκροτήματα τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μαρσέλο από κοντά να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 3-0.

Το καλοκαίρι του 2018 λίγους μήνες μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή στην ομάδα που έβαλε το «ψαλιδάκι» την Γιουβέντους μέσω Ελλάδας, καθώς οι υπογραφές για τη σπουδαία μεταγραφική βόμβα έγιναν στην Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.