Τούρκικο δημοσίευμα: «Ο ΠΑΟΚ για τον Ντουρσούν»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Την περίπτωση του Σερντάρ Ντουρσούν φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα. Πρόκειται για 31χρονο στράικερ, θέση στην οποία δεδομένα ο Δικέφαλο θα ενισχυθεί και μιλάει ήδη με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο Τούρκος με γερμανικό διαβατήριο επιθετικός που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με tweet από τον δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ενώ την περίπτωσή του εξετάζει και η Ντάρμσταντ, από την οποία είχε αποχωρήσει το 2021 για λογαριασμό της Φενέρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει την υπογραφή του ίδιου δημοσιογράφου, ΠΑΟΚ και Ντάρμσταντ έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 31χρονου Τούρκου.

Ο Ντουρσούν έχει αγωνιστεί σε Ανόβερο, Εσκισεχίρσπορ, Ντενίζλισπορ, Καραγκιουμρούκ και Γκρόιτερ Φιρτ, πριν τις δύο προαναφερθείσες ομάδες, ενώ είναι 10 φορές διεθνής με την Τουρκία, έχοντας σκοράρει και 7 γκολ. Φέτος σε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 4 γκολ με 5 ασίστ με τον τουρκικό σύλλογο.

Ωστόσο το θέμα διαψεύδεται από τον ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.