Εξετάζει Μάρκος Πάουλο και Σουλεϊμάνοφ ο Αρης!

Metrosport Team23 Αυγούστου 2023

Μετά τον αποκλεισμό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, ο Άρης κάνει προσπάθεια να ενισχυθεί σε παραπάνω από μία θέσεις.

Μία εξ αυτών είναι η θέση του εξτρέμ, με τον Αρη να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου, Μάρκος Πάουλο. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και από τον Γενάρη βρίσκεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάουλο.

Μέχρι τώρα έχει παίξει σε 29 παιχνίδια με 4 γκολ και 2 ασίστ, όμως είναι αναπληρωματικός. Για να μετακομίσει στον Αρη, θα πρέπει να διακοπεί ο δανεισμός του στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Εννοείται πως ο Αρης θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τους «ροχιμπλάνκος».

Ψάχνεται για μεταγραφή από Κράσνονταρ

Εκτός από τον Βραζιλιάνο, για τις θέσεις των εξτρέμ ο Αρης εξετάζει κι άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος ανήκει στην Κράσνονταρ και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Ισραήλ.

Με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Ρώσος είχε 35 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ρωσία, όμως δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ιβιτς. Είναι χαρακτηριστικό πως σε πέντε παιχνίδια ρωσικού πρωταθλήματος, έχει αγωνιστεί μόλις ένα λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν για πληροφορίες για κανονική μεταγραφή του 23χρονου Ρώσου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.