Έξαλλος ο Ρόι Κιν με τον Φαν Ντάικ: «Να θυμηθεί πως η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόνο ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στο «Άνφιλντ» με το 0-0 που απέσπασε, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να είναι ωστόσο εκνευρισμένος από τον τρόπο που η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ προσέγγισε το ματς.

«Είδατε πώς παίξαμε το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας και είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Υπήρχε μόνο μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει το ματς και αυτό είναι απογοητευτικό.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είμαι απογοητευμένος επειδή ήμασταν ανώτεροι σε όλες τις κατηγορίες. Χοροπηδούσαν με τον βαθμό που πήραν και εμείς είμαστε απογοητευμένοι», τόνισε ο Ολλανδός στόπερ των κόκκινων, κάνοντας έξαλλο τον Ρόι Κιν, που άκουσε τις δηλώσεις όντας καλεσμένος σε εκπομπή του TNT Sports.

«Ο Φαν Ντάικ έδειξε ασέβεια προς το σύλλογο. Θα πρέπει να θυμίσει στον εαυτό του πως η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόνο ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο Ιρλανδός παλαίμαχος μέσος, που αγωνίστηκε στους κόκκινους διαβόλους από το 1993 μέχρι το 2005 κατακτώντας επτά πρωταθλήματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.