Έξαλλος ο Λουκάκου μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου έσπασε πλέξι γκλας του πάγκου (vid)

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Νωρίτερα το Βέλγιο ήρθε ισόπαλο (0-0) με την Κροατία στο τελευταίο παιχνίδι του 5ου ομίλου ολοκληρώνοντας μια τραγική παρουσία στο φετινόΠαγκόσμιο Κύπελλο και γνωρίζοντας έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό που ελάχιστοι περίμεναν στην έναρξη της διοργάνωσης.

Εν τέλει φάνηκε ότι όσα λέγονταν τις τελευταίες μέρες δεν ήταν μόνο φήμες καθώς φάνηκε να υπάρχει κλίμα ακόμα και σήμερα. Ωστόσο μοιραίος της αναμέτρησης για τους Βέλγους ήταν σίγουρα ο Ρομέλου Λουκάκου που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Έδωσε ενέργεια και απείλησε την Κροατία όμως φάνηκε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφού είχε 4 χαμένες μεγάλες ευκαιρίες.

Έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός και η απογοήτευση του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναγνωρίζοντας πιθανώς ότι ήταν ο μοιραίος για την χώρα του αφού βρέθηκε να παρηγορείται από τον Τιερί Ανρί που έχει θέσει στο τεχνικό επιτελείο και έπειτα έδωσε μια γροθιά με δύναμη σε ένα πλαινό πλαστικό πλεξι γκλας του πάγκου με αποτέλεσμα να το βγάλει από την θέση του. Χαρακτηριστικό το βίντεο που έχει γίνει viral στα social media: 



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.