Έξαλλοι στην Μπάτσκα Τόπολα, απειλούν να μην παίξουν αν δεν μπουν στο «Καραϊσκάκη» οι οπαδοί της!

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Έξαλλοι φέρεται να είναι οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα με το γεγονός πως το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι Σέρβοι ξεκαθάρισαν με επιστολή τους στην UEFA ότι δεν θα βγουν στο γήπεδο αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «MozzartSport», οι άνθρωποι του σερβικού συλλόγου τονίζουν πως για τους 130 φίλους της ομάδας (μεταξύ αυτών είναι και χορηγοί), έχουν δοθεί περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια αλλά και τη διαμονή αυτών των οπαδών.

Το σέρβικο Μέσο σημειώνει επίσης πως όλα αυτά ξεκίνησαν μετά τον τραυματισμό αστυνομικού από οπαδό του Ολυμπιακού σε αγώνα βόλεϊ ενώ τονίζεται πως στα άλλα αθλήματα στην Ελλάδα θα υπάρχουν κανονικά οπαδοί όπως έγινε στον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα αλλά και στις εξαιρέσεις για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάτσκα Τόπολα έχει ελπίδες για να συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν την κάνει να μην είναι διατεθειμένη να κάνει πράξη την απειλή της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.