Έξαλλη η Χρηστίδου με τη Γαρμπή: «Άλλο να σε κερατώνει με one night stand και άλλο με την κολλητή σου»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2024

Ανάμεσα στα δεκάδες θέματα της πρωινής Κυριακάτικης εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν και οι  δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή αναφορικά με τον τρόπο που η ίδια θα αντιμετώπιζε την απιστία, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιδρά σχετικά με την τοποθέτηση της τραγουδίστριας.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής τόνισε πως νιώθει άβολα με τα συγκεκριμένα λόγια, ενώ από πλευρά της ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κλίμακες στην απιστία, με την ίδια να ανεβάζει τους τόνους στη σχετική συζήτηση.

«Εγώ νιώθω πάρα πολύ άβολα με αυτή τη δήλωση. Την αγαπώ και την εκτιμώ την Καίτη, αλλά εγώ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο, είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη. Συμφωνώ ότι υπάρχουν κλίμακες στην απιστία. Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο να είναι με την καλύτερή σου φίλη!


Είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Άλλο να είναι μια φορά και άλλο να είναι μια σχέση παράλληλη. Σέβομαι αυτό που λέει, ότι μετά από 30 χρόνια, αν ρε παιδί μου γίνει μία φορά κάτι και δεν το μάθεις κιόλας, το ακούω, αλλά και να το πιστεύεις, δεν το λες. Είναι σαν να δίνεις εκ των προτέρων συγχωροχάρτι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.