Έξαλλη η Sophie Rain: «Ψαρεύουν με φωτογραφίες μου αφελείς άντρες»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Η Sophie Rain, influencer με πάνω από 13 εκατομμύρια followers στο TikTok και το Instagram, λέει ότι ύπουλες κυρίες χρησιμοποιούν τις σέξι φωτογραφίες της για να κλέψουν χρήματα από αφελείς άνδρες.

«Με ενοχλεί πολύ», δήλωσε η 20χρονη Rain στο JamPress. «Με εκνευρίζει πραγματικά, επειδή δεν φταίω εγώ που κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μου για να τους εξαπατήσει», σημείωσε.

Πρόκειται για influencer που βγάζει σχεδόν 650.000 δολάρια τον μήνα στο OnlyFans και όταν άρχισε να δέχεται μηνύματα ανδρών που της ζητούσαν τον λόγο που... εξαφανίστηκε, προβληματίστηκε. «Ξέρω πάρα πολλούς άντρες που μου στέλνουν μηνύματα λέγοντας μου: "Γεια σου, είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε και την τελευταία στιγμή με ακύρωσες. Θέλω να μάθω το γιατί"», είπε η ίδια.

Η κοπέλα από τη Φλόριντα κατάλαβε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τους λογαριασμούς catfish που χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες της: «Το βρίσκω απίστευτα ανατριχιαστικό να βλέπω το σώμα ή το πρόσωπό μου να χρησιμοποιείται από κάποιον άλλο», είπε. «Οι άνθρωποι με υποδύονται προκειμένου να εξαπατήσουν αφελείς άνδρες για να τους πάρουν χρήματα», συμπλήρωσε.

@sophiarain20

♬ original sound - Sophia rain


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.