Το 10/15 του ΠΑΟΚ του δίνει ώθηση για τη συνέχεια

Γιώργος Καστάνης09 Οκτωβρίου 2023

Τα αποτελέσματα κατά κύριο λόγο δικαιώνουν τις προσπάθειες των παικτών και του προπονητή με το επιτελείο του. Και τα αποτελέσματα, κακά τα ψέματα είναι εξαιρετικά για τον Δικέφαλο από την έναρξη της σεζόν έως και σήμερα. Και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα.

Από τις 27 Ιουλίου όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, παρουσία 16.851 θεατών (τόσα ήταν τα επίσημα καταμετρημένα εισιτήρια) και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τους Ισραηλινούς), ακολούθησαν άλλα 14 παιχνίδια. Σε σύνολο 15 αναμετρήσεων λοιπόν, ο ΠΑΟΚ μετρά 10 νίκες, μόλις μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Η ήττα όπως θυμάστε οι περισσότεροι είχε καταγραφεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το γκολ από τους Κρητικούς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Εάν ήταν πιο προσεκτικός σε εκείνο το παιχνίδι, θα μπορούσε να είχε διατηρήσει, έως σήμερα, ένα άτυπο αήττητο.

Οι 10 νίκες σε σύνολο 15 αγώνων, για μία ομάδα στην οποία προστέθηκαν πολλοί νέοι παίκτες ακόμη και την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, δείχνει μία μεγάλη πρόοδο που έχουν πετύχει στο αγωνιστικό τμήμα. Κάλλιστα, οι 10 νίκες θα μπορούσαν να είναι και 11, εάν δεν δέχονταν γκολ ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην Λεωφόρο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο απολογισμός, σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικός, για μία ομάδα που αποδεδειγμένα παρουσιάζει βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού της. Σημειώστε ακόμη, πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που προκρίθηκε επί τριών αντιπάλων του στην Ευρώπη, για να παίξει στους ομίλους.

Τρεις λευκές ισοπαλίες, έπιασε... 31 ο ΠΑΟΚ

Από τις τέσσερις ισοπαλίες που αναφέραμε και λίγο νωρίτερα, μόνο στην μία, σημειώθηκαν γκολ. Δύο από τον ΠΑΟΚ, δύο από τον Παναθηναϊκό. Στα άλλα τρία ισόπαλα αποτελέσματα για τον Δικέφαλο, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. 0-0 με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα, ίδιο αποτέλεσμα (χωρίς σκορ δηλαδή) στην Κροατία με την Χάϊντουκ, ανάλογο αποτέλεσμα με τον Άρη στην Τούμπα, στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Σε επίπεδο παραγωγικότητας, έπιασε…. 31 ο ΠΑΟΚ. Τόσα γκολ πέτυχε σε 15 ματς. Έβαλε 31, δέχθηκε όμως 10.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.