Εξαδακτύλου για ακαδημία Μακεδονικού: Αποτέλεσμα της δουλειάς οι επιτυχίες

Metrosport Team23 Μαΐου 2023

Η Τεχνική Υπεύθυνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού, κ. Μαρία Εξαδακτύλου, μίλησε στην metrosport για την εκπληκτική σεζόν των αγωνιστικών τμημάτων, που συμμετείχαν  σε 3+1 τελικούς, και την κατάκτηση της πρώτης κούπας πρωταθλητή στην ιστορία των «πρασίνων» στις διοργανώσεις υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας:

«Τη βάση όλων αποτέλεσε το όραμα που είχαμε να φτιάξουμε μια σύγχρονη Ακαδημία ποδοσφαίρου που στο επίκεντρο της θα είναι ο ποδοσφαιριστής. Όπου τα παιδιά θα καταφέρνουν να απολαμβάνουν μια ώρα ξεγνοιασιάς με δασκάλους προπονητές που θα σέβονται τις ανάγκες τους. Είναι κοινότυπο να πούμε πως μυστικά στην επιτυχία δεν υπάρχουν.

 Ο μακροχρόνιος προγραμματισμός και η επίτευξη επιμέρους στόχων, η συνέπεια του λόγου μας με τις πράξεις μας, η βελτίωση στην λεπτομέρεια καθημερινά και φυσικά η επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων, είναι αυτά τα δομικά στοιχεία που μας οδηγούν μέρα με την μέρα ψηλότερα. Οι διακρίσεις έρχονται ως αποτέλεσμα της δουλειάς μας και, αν θέλετε, είναι οι καρποί που σπείραμε τόσα χρόνια. 

Μας γεμίζει περηφάνια να βλέπουμε ότι η σημερινή Κ16 αποτελείται κατά πλειοψηφία από τους ποδοσφαιριστές του τμήματος Babini του 2012. Τι πιο όμορφο να μεγαλώνεις ποδοσφαιρικά τα παιδιά και να τα παραδίδεις στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να τα παραδίδεις στην κοινωνία γεμάτα αξίες που εκπορεύονται από τον αθλητισμό και από ένα υγιές περιβάλλον μάθησης!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.