Έβρεξε γκολ σε Βαρκελώνη και Αμβούργο -Ισοφάρισε με Προβεντελ η Λάτσιο

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2023

Γκολ έβρεξε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η Μπαρτσελόνα φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Αντβέρμπ, η Πόρτο τρία στη Σαχτάρ ενώ η Σίτι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε με 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα. Η Λάτσιο ισοφάρισε στο φινάλε με τον τερματοφύλακα της ενώ η Σέλτικ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες και ηττήθηκε με 2-0 από τη Φέγενορντ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρμουντ 2-0

Η Πάρι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι, ο Κιλιάν Εμπαπέ έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και έκανε το 1-0. Στο 58΄ο Χακίμι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Σαχτάρ – Πόρτο 1-3

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο όγδοο λεπτό με τον Γουέντερσον Γκαλένο αλλά πέντε λεπτά αργότερα είδαν τον Κέβιν Κέλσυ να ισοφαρίζει. Στο 15ο λεπτό, όμως, η Πόρτο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκαλένο και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Ταρέμι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας 3-1

«Πάγωσε» το Έτιχαντ ο Ερυθρός Αστέρας αφού στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Οζμάν Μπουκαρί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Σίτι μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χουλιάν Αλβάρες ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έκανε το 2-1. Οι «πολίτες» πίεσαν και έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και τρίτη φορά με τον Ροντρίγκο Ερνάντεθ Κασκάντε στο 73ο λεπτό

Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Πάμπλο Μπάριος. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του τερματοφύλακας της, του Πρόβεντελ. 

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ 5-0

Οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ζοάο Φέλιξ και διπλασίασαν τα τέρματα τους οχτώ λεπτά αργότερα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι. Στο 22΄ένα λάθος του Γιέλλε Μπατάιγ κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του και η Μπαρτσελόνα έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος και στο 54ο λεπτό έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα με τον Πάμπλο Μαρτίν Πάεθ Γκαβίρα. Στο 66' ο Ζοάο Φέλιξ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδια έκανε το 5-0.

Φένενορντ – Σέλτικ 2-0

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάλβιν Στένγκς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Σέλτικ έπαιζε με δυο παίκτες λιγότερους καθώς στο 63’ αποβλήθηκε ο Λαγκερμπιελκε και στο 68΄ ο Χολμ. Στο 76' ο Τζαχανμπακς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.