Έβγαλε νέα διοίκηση ο Κεραυνός Κολχικού

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Νέα μεταβατική διοίκηση στον Κεραυνό Κολχικού μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησής της ομάδας με ανανεώσεις, μεταγραφές και νέο προπονητή.

Νέος πρόεδρος θα είναι ο Παναγιωτίδης Παναγιώτης, αντιπρόεδρος: Παναγιωτίδης Χρήστος ταμίας: Παναγιωτίδης Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας: Σωπιάδης Γεώργιος, Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αθανασιάδου Ελένη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ιωαννίδου Μαρία, Υπεύθυνοι για την Ένωση: Κασσιάρας Κυριάκος, Γεράκης Γεώργιος, Μέλος: Μαγδαληνή Πύρτσιου.

Η νέα διοίκηση ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ, κάνει κάλεσμα στα παιδιά του χωριού και της γύρω περιοχής που θέλουν να παίξουν και έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο να έρθουν στην προετοιμασία που ξεκινά 19 Αυγούστου στις 19.00.

«Θέλουμε ο Κεραυνός να γίνει πύλη αθλητισμού για νέους και έξοδος διαφυγής από τις κακές συνήθειες. Επίσης η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική και να έχουμε βάσεις για το μέλλον καθώς στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ακαδημία», δήλωσε ο νέος πρόεδρος Παν. Παναγιωτίδης.

  • Κυκλοφόρησαν και είναι στη διάθεση των φιλάθλων οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.