Εβάν Φουρνιέ: Αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Με μικρή καθυστέρηση, ο Γάλλος σούπερ σταρ, Εβάν Φουρνιέ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, προσγειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Αθήνα με πτήση της Air France από το Παρίσι, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Ζερεμί Μεντιανά.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, περισσότεροι από 3.000 φίλοι των Πειραιωτών συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον ειδικό χώρο του αεροδρομίου, στην πύλη 7 και περίμεναν καρτερικά τον 31χρονο άσο με φωνές και συνθήματα. 

Η πτήση πάτησε Ελλάδα στις 23:34 και λίγο αργότερα ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεπρόβαλε φορώντας ένα νέο t-shirt με το σήμα του Ολυμπιακού και τη φράση «ένα ιερό κλαμπ».

«Οέ, οέ, Εβάν Φουρνιέ» και «φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ, σ' αγαπώ», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει πρώτος την εμφάνισή του και να αποθεώνεται.


 Ο Φουρνιέ θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στις 17:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την προετοιμασία, ενώ αναμένεται να είναι «παρών» την Παρασκευή στη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.