EURO 2024: Ποιο είναι το μυστικό της εθνικής Αγγλίας στα πέναλτι!

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία μίλησαν ο δικηγόρος, Βασίλης Μορφακίδης, που ζει στη Μαδρίτη και ο Άγγλος δημοσιογράφος, Γκράχαμ Γουντ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Μορφακίδης: «Δεν μπορείς να υποβιβάζεις τους Άγγλους. Είναι φαβορί οι Ισπανοί αλλά οι Άγγλοι δεν είναι τελειωμένοι. Έχουμε Κέιν, Μπέλιγχαμ, δυο παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Επίσης, οι Ισπανοί είναι ενθουσιασμένοι. Πιστεύω θα κερδίσει η Ισπανία με 2-1».

Γκράχαμ Γουντ: «Αφού φτάσαμε στον τελικό με το ποδόσφαιρο που παίζουμε, είμαστε χαρούμενοι. Οι παίκτες και οι ποδοσφαιριστές δέχονται αρκετή πίεση λόγω των υψηλών προσδοκιών. Υπάρχει γκρίνια ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίζουμε αμυντικά πολύ, διαθέτουμε καλή άμυνα και γρήγορους παίκτες. Είναι σαν σκύλος που τον έχει πολύ κοντά σου με λουρί. Από την Ισπανία ξεχωρίζω τους Όλμο, Γουίλιαμς και Γιαμάλ. Η Ισπανία είναι η καλύτερη για το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πιστεύω ότι θα τελειώσει 1-1 το ματς, θα πάει στα πέναλτι και θα το πάρει η Αγγλία στα πέναλτι, κάτι που δεν έχουμε κάνει ποτέ. Έχουν κάνει προπόνηση αρκετή σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που επιλέγονται να εκτελέσουν, κάνουν τρεις προσπάθειες από κάθε πλευρά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.