Eurovision 2025: Επιστροφή-βόμβα του Joost Klein μετά την αποβολή του

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Ο Ολλανδός, Joost Klein, που αποκλείστηκε για λόγους άσχετους με το τραγούδι του από τη Eurovision 2024 στο Μάλμε, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για τον διαγωνισμό του 2025 στη Βασιλεία για να διεκδικήσει αυτό που του στέρησαν, χωρίς, κατά τον ίδιο, να ευθύνεται ο ίδιος σε κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολλανδία ήταν μία από τις χώρες οι οποίες δε θα συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Ελβετίας, ειδικά μετά από όσα έγιναν με τη φετινή τιμωρία της αποστολής της από την EBU.

Το RTL Boulevard ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ότι ο Joost Klein βρίσκεται σε συνομιλίες με την AVROTROS σχετικά με τη πιθανή συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS ενημέρωσε το Boulevard ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νέο για να μοιραστεί.

Ο ρεπόρτερ του RTL Boulevard, Aran Bade, εκτιμά ότι γύρω στην 1η Νοεμβρίου όχι μόνο θα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή της Ολλανδίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά θα ανακοινωθεί και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ελβετία. Σύμφωνα με πηγές κοντά στο RTL Boulevard, υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ο Joost Klein να εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά την Ολλανδία στο μουσικό φεστιβάλ.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Joost Klein δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης στις ιστορίες του στο Instagram, δείχνοντας τη φράση “joost klein 2025” στην οθόνη του υπολογιστή του. Παραμένει ασαφές αν αυτή η ανάρτηση ακολούθησε πιθανές συνομιλίες με την AVROTROS.

Είναι πιθανό να χρειαστούν μερικές ακόμα εβδομάδες για μια επίσημη απάντηση από την AVROTROS σχετικά με το αν η Ολλανδία θα συμμετάσχει και, αν ναι, ποιον καλλιτέχνη θα στείλει στη Βασιλεία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymedia

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.