Eurovision 2024: Το Ισραήλ χλευάζει live το κίνημα «Free Palestine» (vids)

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αντίδραση του Ισραήλ στο κίνημα «Free Palestine», με την EBU κρατά μια à la carte πολιτική ουδετερότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Μέση Ανατολή.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Εντέν Γκολάν και μέλη της ισραηλινής αποστολής κοροϊδεύουν το κοινό για τις αποδοκιμασίες σε βάρος της τραγουδίστριας και το κίνημα «Free Palestine».

Μάλιστα, στο βίντεο, η Ισραηλινή καλλιτέχνης εμφανίζεται να προσποιείται ότι τραγουδά το «Hurricane», όταν μπροστά εμφανίζονται φιλοπαλαιστίνιοι που τη γιουχάρουν και φωνάζουν Free Palestine.

Η ίδια φαίνεται να γελάει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να χοροπηδάει και πανηγυρίζει, ενώ τα μέλη της αποστολής φωνάζουν ρυθμικά το όνομά της.

@kan_il בוז פואה! 🇮🇱 #אירוויזיון2024 #hurricane #eurovision2024 @EDEN GOLAN ♬ צליל מקורי - כאן

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν αποδοκιμασίες σε βάρος της Ισραηλινής τραγουδίστριας με συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ η EBU κατάφερε να κρύψει όλα τα γιουχαΐσματα στο τέλος της εμφάνισης της Γκολάν, επιλέγοντας να βάλει να ακούγονται μόνο χειροκροτήματα και επευφημίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.