Eurovision 2024: Στην Εισαγγελία η υπόθεση του Joost Klein - Ανακρίθηκε από την αστυνομία

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Στον Εισαγγελέα φαίνεται πως έχει φτάσει η υπόθεση επίθεσης που εξαπέλυσε ο Ολλανδός τραγουδιστήςΤζουστ Κλάιν, που εκπροσωπεί τη χώρα του στην Eurovision, σε βάρος φωτογράφου που κάλυπτε τον μουσικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνει με επίσημη δήλωσή της και η EBU, ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε καυγά με γυναίκα φωτογράφο, με ανεπίσημες πηγές να σημειώνουν ότι χτύπησε μέλος της ισραηλινής παραγωγής, που έκανε ένα ασεβές σχόλιο για τον θάνατο του πατέρα του.

Όπως μετέδωσε το ολλανδικό «ΝΟS», ο Κλάιν ανακρίθηκε από την αστυνομία, ενώ από ανάκριση πέρασε και το άτομο που τον κατήγγειλε, αλλά και όσοι έτυχε να βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα, η διερεύνηση της υπόθεσης ενδέχεται να διαρκέσει εβδομάδες, παραμένοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η καταγγελία σε βάρος του Κλάιν να επηρεάσει και τη συμμετοχή του στον αποψινό τελικό.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στην χθεσινή πρόβα του, ενώ δεν έδωσε το «παρών» ούτε και στην τελική πρόβα, καθώς η έρευνα της EBU βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.