Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε με το Ζάρι τη σκηνή του Μάλμε!

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Εκθαμβωτική ήταν η Μαρίνα Σάττι στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού «Ζάρι» με το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. 

Γεμάτη ενέργεια η Σάττι έκανε τους Eurofans να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χορέψουν μαζί της φωνάζοντας το χαρακτηριστικό «Τα, τα, τα..»! 

Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος εμφανίζεται στην 20η θέση.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας 

Για πρώτη φορά το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι από την αρχή της βραδιάς και καθ' όλη τη διάρκεια του σόου! Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται από την ψηφοφορία των τηλεθεατών σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών. 

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν και οι 37 χώρες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, ακόμα δηλαδή και αυτές που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά. 

Επίσης, υπάρχει και η ψήφος «Rest of the world» για όσες χώρες του πλανήτη θέλουν να ψηφίσουν στον διαγωνισμό. Οι εν λόγω χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ακόμα και πριν την έναρξη του σόου.

Να θυμίσουμε ότι οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν μπορούν να ψηφίσουν τη Μαρίνα Σάττι. Ωστόσο, οι Έλληνες που ζουν σε χώρες του εξωτερικού μπορούν να στηρίξουν με την ψήφο τους την ελληνική συμμετοχή, πληκτρολογώντας τον κωδικό #12.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.