Europa League: ΠΑΟΚ VS Χρήστος Ζαφείρης-Πρώτη φορά απέναντι σε ελληνική ομάδα

Χρύσανθος Δοβλέτογλου04 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Χρήστος Ζαφείρης μπήκε με... ορμή στην καθημερινότητά μας τις τελευταίες ημέρες με την κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 21χρονος χαφ, μπορεί να έζησε την περασμένη εβδομάδα την απογοήτευση του αποκλεισμού από τη League Phase του Champions League, παρά την ηγετική του εμφάνιση απέναντι στη Λιλ, ωστόσο, είναι, πλέον, έτοιμος για νέες προκλήσεις, τόσο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο στο Europa League.

«Ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είμαι περήφανος, πάντως, για τον εαυτό μου και την ομάδα. Αν αθροίσω το γκολ και τις ευκαιρίες στις οποίες συμμετείχα, μάλλον αυτό είναι το καλύτερό μου παιχνίδι με τη Σλάβια. Σίγουρα όμως θα μπορούσα να βελτιώσω κάποια πράγματα χωρίς την μπάλα», είπε αφήνοντας οριστικά πίσω του αυτό το ματς.

Το ότι, όμως, ο Ζαφείρης άσκησε κριτική στον εαυτό του μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, λέει πολλά. Στο μυαλό του τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το ερώτημα από εδώ και πέρα είναι μόνο αν θα του επιτρέψει η υγεία του, γιατί πέρσι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. 

Η πρώτη του φορά απέναντι σε ελληνική ομάδα

Την δεύτερή του χρονιά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά την περσινή του παρουσία στα προκριματικά και στους ομίλους του Europa League, η μοίρα τα έφερε έτσι να τεθεί αντιμέτωπος με μία ελληνική ομάδα. Τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα στην Τούμπα, στις 23 Ιανουαρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Ζαφείρης θα κοντραριστεί με σύλλογο από την χώρα μας, καθώς, μέχρι στιγμής, στις 15 παρουσίες στις ευρωπαϊκά διοργανώσεις, έχει βρει στον δρόμο του την Ντνίπρο, την Ζόρια, τη Μίλαν, την Ρόμα, την Σερβέτ, την Σερίφ, την Σεν Ζιλουάζ και τη Λιλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.