Europa League: Οι αποδόσεις για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και των φαβορί για τον τίτλο

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαθανασίου

Αυτές είναι οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης του Europa League  τη φετινή σεζόν 2024-2025, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Ελληνικών ομάδων που αγωνίζονται στον θεσμό.

Τα τρία φαβορί για την κατάκτηση

Πρώτο φαβορί είναι η φιναλίστ του τελικού του Champions League την σεζόν 2018/2019, Τότεναμ με απόδοση 5.50. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου τερμάτισε την περσινή σεζόν στην 5η θέση της βαθμολογίας στην Premier League και εξασφάλισε έτσι τη συμμετοχή της στο League Phase του Europa League. 

Δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 6.00. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ κουβαλάει «βαριά» ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που σε συνδυασμό με την ποιότητα και τα ονόματα που διαθέτει την καθιστούν δικαίως φαβορί για την κατάκτηση μαζί με τα «σπιρούνια». 

Αμφότεροι ωστόσο αναμένεται να δώσουν περισσότερη βάση στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επιστρέψουν την επόμενη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η πρώην πλέον ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι το τρίτο κατά σειρά φαβορί (10.00 απόδοση) για να φτάσει μέχρι τον τελικό, που θα διεξαχθεί στο San Mamés της Μπιλμπάο στις 21 Μαΐου 2025 και να σηκώσει την κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Η Ρόμα, μετά από τέσσερις μόλις αγώνες απέλυσε τον 41χρονο τεχνικό, με τους οπαδούς να είναι κυριολεκτικά «στα κάγκελα» με την απόφαση αυτή της διοίκησης (αυτός ήταν και ο λόγος της παραίτησης της CEO του συλλόγου Λίνα Σουλούκου) και γενικότερα το κλίμα στον Ιταλικό σύλλογο είναι κακό.

Ο κάτοχος του Conference League Ολυμπιακός, στο... No8!

Στην θέση νούμερο οχτώ βρίσκεται ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων μας στον θεσμό, Ολυμπιακός. Για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ποσοστό κατάκτησης 25.00, με τους Πειραιώτες να έρχονται με… φόρα από την περσινή κατάκτηση του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Όντας η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο, ελπίζουν να κατορθώσουν το περσινό επίτευγμα και στον φετινό θεσμό του Europa League.


Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, στο... Νο13!

Ο Δικέφαλος του Βορά βρίσκεται λίγο παρακάτω στην σχετική λίστα με απόδοση 50.00, καθώς εξαργυρώνει και αυτός  το… «respect» των book με τις πολύ καλές του ευρωπαϊκές πορείες τα τελευταία χρόνια. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με οδηγό τις δύο πορείες στους «8» του Conference, τις προκρίσεις επι σημαντικών αντιπάλων την τελευταία πενταετία (Μπενφίκα, Μπεσίκτας, Διναμό Ζάγκρεμπ, Μίντιλαντ, Γάνδη), αλλά και τις ποιοτικές προσθήκες που έκανε εντός του καλοκαιριού (Μπακαγιόκο, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σορετίρε, Κόλεϊ) θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση, αρχής γενομένης σήμερα Τετάρτη (25/9 22:00) κόντρα στην Γαλατάσαραϊ επί τουρκικού εδάφους.


Η πλήρης λίστα με τις αποδόσεις των «φαβορί» και των «αουτσάιντερ»




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.