Europa & Conference League: Σε ποια θέση βρίσκονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟ σύμφωνα με το Transfermarkt

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσουν φέτος την Ελλάδα στην Ευρώπης, με τις τρεις ελληνικές ομάδες να συμμετέχουν στο League Phase του Europa και του Conference League, αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στις 36 ομάδες, που συμμετέχουν στο League Phase του Europa, βρίσκεται στην 18η θέση βάσει της χρηματιστηριακής του αξίας, με ρόστερ αξίας 98.2 εκατομμυρίων ευρώ. 

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Κουλιεράκη, ο "δικέφαλος" έπεσε στα 92 εκατ. ευρώ, αλλά παραμένει στην ίδια θέση, ενώ ακόμη δεν έχει προστεθεί την αξία του ρόστερ και ο Ομάρ Κόλεϊ.

Μια θέση κάτω από τον ΠΑΟΚ συναντάμε τον Ολυμπιακό (19η θέση), με ρόστερ αξίας 89.2 εκατομμυρίων ευρώ. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ), με ρόστερ αξίας 874 εκατ. ευρώ!

Στο Conference League ο μοναδικός μας εκπρόσωπος είναι ο Παναθηναϊκός, με τους "πράσινους" να φιγουράρουν στην τέταρτη θέση, με ρόστερ αξίας 96 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρώτη βρίσκεται η Τσέλσι (αντίπαλος του Παναθηναϊκού) με αξία που ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.