EuroLeague: Η επιτυχής πρόβλεψη Μητσοτάκη για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και η «δικαίωση» Κούτρα - «Σας γλεντήσαμε;»

Metrosport Team09 Μαΐου 2024

Διάθεση για χιούμορ είχαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος με αφορμή την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας στον «αέρα» οι δύο δημοσιογράφοι είχαν δεχθεί αρνητικά σχόλια από τηλεθεατές με αφορμή ερώτηση που είχαν απευθύνει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το αν οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν στο Final 4.

«Μακάρι και οι δυο, μπορούν», είχε απαντήσει ο Πρωθυπουργός.

«Θα ξεκινήσω με μια δικαίωση, προσωπικά επειδή έκανα την ερώτηση εκείνη την ημέρα και έχω ακούσει τέτοιο μπινελίκι στα τσατ των μπασκετόφιλων, που δεν λέγεται. "Μη ρωτάς και θα μας γκαντεμιάσεις" κλπ. Σας αρέσει τώρα ο Μητσοτάκης; Ε; Σας κάνει;», σχολίασε ο Χρήστος Κούτρας με τον Γιάννη Ντσούνο να συμπληρώνει:

«Και δεν σταμάτησε μόνο στο ευχολόγιο, "μακάρι και οι δυο" αλλά είπε "μπορούν". Το πήραν μετά όλοι και έλεγαν "Ρε Κούτρα τι ρωτάς;"».

Για να συνεχίσει ο Χρήστος Κούτρας: «Μιλάμε για μπινελίκι ατελείωτο στα αθλητικά τσατ. Σας γλεντήσαμε; Παίρνω το αίμα μου πίσω. Να το ξορκίσω ήθελα. Τα κατάφερα».

«Θα τον ρωτούσες σήμερα ξανά;», τον ρώτησε ο συνάδελφός του κι εκείνος απάντησε: «Όχι. Τώρα πήγαν. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι μιλάμε για μπινελίκι ατελείωτο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.