Euroleague Final-4: Ξεφώνισε τον Σλούκα ο Άντιτς… «Μαλ@κ@ ξύπνα, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες»

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Η ατάκα του Κώστα Σλούκα περί της καλύτερης ομάδας που εμφανίστηκε στην ιστορία Euroleague, ενόψει του φετινού Final 4 του Βερολίνου, προκάλεσε διαφωνίες και ενστάσεις.

Ο Πέρο Άντιτς διαφώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και τον… ξεφώνισε μέσω Instagram γράφοντας: «Μαλ@κ@ ξύπνα, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες»!

Ο Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ακόμη ένα Final 4 της Euroleague, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού που επιστρέφει στην τελική φάση μετά από 12 χρόνια. Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε στη χθεσινή (23/5) συνέντευξη Τύπου ότι ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague, κάτι που προκάλεσε και αντιδράσεις και μάλιστα από πρώην συμπαίκτη του…

Ο Πέρο Άντιτς διαφώνησε με την άποψη του Κώστα Σλούκα και το εξέφρασε μέσω Instagram, τονίζοντάς του ότι έχει παίξει σε καλύτερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό του 2009.

Υπενθυμίζεται πως Άντιτς και Σλούκας ήταν συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν μαζί τρεις τίτλους EuroLeague (2012 και 2013 με τον Ολυμπιακό και 2017 με τη Φενέρμπαχτσε).

Σε Instagram story που ανέβασε ο Άντιτς, έκανε tag τον Κώστα Σλούκα γράφοντας:

«Μαλ@κ@ ξύπνα!! Έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες που κατέκτησαν την EuroLeague!!».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.