EuroCup-Άρης: Στη Λιθουανία μετά από 12 ώρες ταξιδιού-Ποιοι βρίσκονται στην αποστολή

Μάνος Χατζάκης07 Οκτωβρίου 2024

Στο Πανεβεζίς της Λιθουανίας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (6/10) η αποστολή του Άρη, ο οποίος αύριο (8/1) αντιμετωπίζει τη Λιετκαμπέλις για την 3η αγωνιστική του EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά μέχρι να φτάσουν στο Πανεβεζίς, κάνοντας συνολικά 12 ώρες. Πρώτα πέταξαν από Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί, μετά από αναμονή έξι ωρών, μετέβησαν αεροπορικώς στο Βίλνιους. Από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας συνέχισαν οδικώς, καλύπτοντας απόσταση περίπου δύο ωρών, για να φτάσουν στην πόλη, όπου θα αγωνιστούν το βράδυ της Τρίτης.

Σήμερα, θα προπονηθούν στην Kalnapilio Arena, ενώ το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει βάρη και το απογευματινό προπόνηση στο γήπεδο.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Νέιτ Λαζέφσκι και Ντμόι Χοτζ, οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς συνεχίζοντας παράλληλα την αποθεραπεία τους. 

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

3 Rowle Alkins

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

14 Donovan Clay

22 Trey Woodbury

23 Josh Roberts

72 Λευτέρης Μαντζούκας

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα επιδιώξει να σπάσει το σερί των ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς σε πέντε επίσημα παιχνίδια (Super Cup, EuroCup και πρωτάθλημα), δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι.

Η Λιετκαμπέλις θεωρείται από τις πιο αδύναμες ομάδες του θεσμού και δεν αποτελεί... φόβητρο, αλλά το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, αρκετοί από τους οποίους ακόμη ψάχνουν τον ακριβή τους ρόλο στην ομάδα, όπως οι Ρόμπερτς, Νόλεϊ και Μπανκς.

Σαφώς και οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να σβήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα και να κάνουν... νέα αρχή και η αναμέτρηση με τους Λιθουανούς, θεωρητικά προσφέρεται, ώστε να έρθει η πρώτη φετινή νίκη και να γυρίσει και η ψυχολογία όλων στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.