Eurocup: Αντίπαλος του Άρη πήρε παίκτη που είχε να αγωνιστεί... 2,5 χρόνια!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Η αντίπαλος του Άρη στο Eurocup, Βενέτσια έχει ξεκινήσει ήδη τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν αλλά και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, όμως οι πρώτες της κινήσεις δεν... συγκινούν ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί άνοιξε την αυλαία των μεταγραφών με παίκτη που είναι εκτός δράσης 2,5 ολόκληρα χρόνια!

Πρόκειται για τον Χουάν Φερνάντζες, τον 34χρονος Αργεντινός/Ιταλός γκαρντ που έπαιξε για τελευταία φορά στην ιταλική Τριέστη τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα σταμάτησε να παίζει για λόγους ψυχικής υγείας.  Εκεί, είχε 7,6 πόντους και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 14 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Φερνάντεζ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είχε γίνει life coach και είχε εγκατασταθεί με την οικογένειά του στο Ορλάντο, τώρα επιστρέφει για να παίξει μπάσκετ και να βρεθεί στο δρόμο του Άρη στον Β’ όμιλο του Eurocup.

«Είχα παρατηρήσει ότι δεν μου άρεσε να πηγαίνω στην προπόνηση και να παίζω όσο κάποτε, και άρχισα να βιώνω δραστικές εναλλαγές στη διάθεσή μου. Οι γιατροί της ομάδας το απέδωσαν σε συμπτώματα μετά τον κορωνοϊό, κατά βάθος όμως ήξερα ότι ήταν κατάθλιψη και άγχος. Τελικά επέλεξα να κρυφτώ πίσω από τη διάγνωσή τους, φοβούμενος να αποκαλύψω το αληθινό μου πρόβλημα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Φερνάντεζ.

Ύστερα από 2,5 χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ με τη φανέλα της Βενέτσια.

 «Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τη Βενέτσια για αυτή την ευκαιρία. Έχω τη φλόγα μέσα μου, αλλά μόνο εγώ το ξέρω αυτό και το γεγονός ότι ο σύλλογος πιστεύει σε εμένα σημαίνει τόσα πολλά. Δεδομένης της ιδιαίτερης κατάστασής μου, η πραγματική μου προετοιμασία για να επιστρέψω στο γήπεδο ξεκίνησε την 1η Απριλίου: Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να είμαι έτοιμος στην προετοιμασία στις 21 Αυγούστου. Το κίνητρό μου είναι μεγάλο» ανέφερε λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.