Eurobasket U16: «Φορτσάρει» για το χρυσό η Εθνική-Πού θα δείτε τον αγώνα με την Ισπανία

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τους μπασκετμπολίστες της Εθνικής ομάδας παίδων, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (16/8, 18:30) είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Ισπανία στον ημιτελικό του Eurobasket U16, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μια αναμέτρηση από την οποία θέλουν να φύγουν μόνο νικητές,  προκειμένου να εξασφαλίσουν μετάλλιο και να βάλουν πλώρη για το χρυσό!

Στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου οι παίκτες του Γιάννη Καλαμπόκη, που έχουν πετύχει το απόλυτο 2 στα 2 στα νοκ-άουτ, θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στον ημιτελικό του Eurobasket U16, που διεξάγεται στην Κρήτη. Στον δεύτερο ημιτελικό, η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Σερβία (16/8, 21:00) και από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα προκύψει ο τελευταίος αντίπαλος της Ελλάδας στην σπουδαία διοργάνωση.

 Η Ισπανία είναι ο... παραδοσιακός κακός δαίμονας της Εθνικής Ανδρών και οι Παίδες θέλουν να πάρουν πίσω λίγο από το... αίμα. «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας απέναντί τους», είπε ο Γεράσιμος Παγουλάτος, θυμίζοντας το «μέγεθος» και τις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο αγώνας, όπως και όλοι της διοργάνωσης, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω streaming από το κανάλι της FIBA στην πλατφόρμα του YouTube. Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ, ο αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ERTSPORTS 2, της πλατφόρμας ERTFLIX.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.