Euro U19: Συντριβή της Εθνικής από την Ισπανία

Metrosport Team07 Ιουλίου 2023

Συντριβή για την Εθνική μας ομάδα από την Ισπανία με 5-0 σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U19.

Η «φούρια ρόχα» καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν μέσα σε ένα εξάλεπτο (11’-17’) οι Μπαρμπερά, Μανουέλ Άνχελ και Παλάσιος έγραψαν το 3-0. Ο πρώτος σημείωσε και το 4-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Ισπανοί πέτυχαν και πέμπτο γκολ στο 57’ με τον Κάσας και μετά «έριξαν ταχύτητα» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πλέον η Εθνική χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί με συνδυασμό αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από νίκη της Ισλανδίας επί της Νορβηγίας.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Τάσος Θέος): Μπότης, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Προδρομίτης, Δεληγιάννης, Συμεωνίδης (46΄ Τσίκος), Σταυρόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Κωττάς (36΄ Νικολάου), Σπυράκος, Σμυρλής (74΄ Αποστολάκης), Τζίμας (86΄ Γκολφίνος).

Ισπανία (Χοσέ Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46΄ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Μανουέλ Άνχελ (67΄ Ντιαό), Παλάσιος (67΄ Έντγκαρ Πουγιόλ), Ντάνι Πέρεθ (67΄ Γκαρίδο), Άκομας (73΄ Ομοροδιόν), Μπαρμπερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.