Euro: Το ακυρωθέν γκολ της Ολλανδίας, θύμισε... ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Το ακυρωθέν γκολ του Σίμονς αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στο ποδοσφαιρικό κοινό...  παγκοσμίως! Τα «στρατόπεδα» ήταν δύο. Το ένα υποστήριζε πως παρά το γεγονός ότι ο Ντάμφρις ήταν εκτεθειμένος, η ευθεία στην οποία βρισκόταν δεν επηρέαζε τον Μενιάν. 

Το άλλο τόνιζε πως ο ποδοσφαιριστής των «οράνιε» εμπόδιζε τον γκολκίπερ των «μπλε» και επομένως σωστά δεν μέτρησε το τέρμα.


Πάντως στην Ολλανδία επικρατεί το συναίσθημα της οργής, με την τυπικά γηπεδούχο να τα βάζει με τον διαιτητή, Άντονι Τέιλορ. Μετά το παιχνίδι, ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για τις αποφάσεις του ρέφερι και συγκεκριμένα για τη φάση του γκολ, τονίζοντας πως αυτό έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Όσον αφορά την εν λόγω φάση, στην Ελλάδα αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου του 2018. Τότε ο Βαρέλα είχε πάρει την κεφαλιά και είχε κάνει το 1-0 στην Τούμπα, όμως ο Κομίνης καταλόγισε οφσάιντ στον Μαουρίσιο και ακολούθησαν στιγμές που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό των φιλάθλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.