Euro 2024: Τρομερό ματς στο Αμβούργο, η εφτάψυχη Αλβανία έμεινε ζωντανή

Κωστής Παναγιώτου19 Ιουνίου 2024

Η Κροατία έκανε τρομερή ανατροπή, σε διάστημα δύο λεπτών, αλλά η Αλβανία δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο φινάλε της αναμέτρησης ισοφάρισε σε 2-2, έχοντας ακόμη πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2024.

Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας ακόμη λίγες πιθανότητες για την πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική των ομίλων αντιμετωπίζουν την Ιταλία και την Ισπανία, αντίστοιχα, οι οποίες έχουν τρεις βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα: 

Στο πρώτο μέρος οι Αλβανοί ήταν κυρίαρχοι, με τους Κροάτες να παρουσιάζονται εκτός τόπου και χρόνου, ολοκληρώνοντας το πρώτο 45λεπτο με μία μόλις τελική, ενώ η ομάδα του Σιλβίνιο μετουσίωσε την καλή της εμφάνιση με τον τέρμα που σημείωσε ο Καζίμ Λάτσι στο 11'.

Οι Κροάτες στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ρυθμό και στο 50ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Στρακόσια, με τον Κράμαριτς. Στο 74' η Κροατία, τελικά, έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Κράμαριτς να ισοαφρίζει σε 1-1

Πριν, όμως, κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Κροατών στις εξέδρες, η ομάδα του Ντάλιτς έφερε τούμπα την αναμέτρηση στο 76ο λεπτό. Ο Σούτζιτς, ο οποίος βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι, σούταρε, αλλά η κοντράρει στο σώμα του Γιασούλα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 και την ολική ανατροπή της Κροατίας.

Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας έγινε ροντέο, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 90+5' ο Γιασούλα λυτρώθηκε για το αυτογκόλ και κράτησε ζωντανή την Αλβανία, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση. 

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Πέρισιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς (46' Πάσαλιτς), Μάγερ (46' Σούτσιτς), Κράμαριτς, Πέτκοβιτς (69' Μπούντιμιρ).

Αλβανία: Στρακόσια, Χισάι, Τζιμσιτί, Αγέτι, Μιτάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι (73' Γιασούλα), Ασάνι (64' Σεφέρι), Μανάι, Μπαϊράμι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.