Euro 2024: Το «μηχανάκι» της Γερμανίας βρίσκεται στην επικαιρότητα για το νέο του κούρεμα! (pic)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Ιουλίου 2024

Πριν από ένα χρόνο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν ένα μακρινό όνειρο για τον Ρόμπερτ Άντριχ. Είχε μόλις σπάσει ένα μετατάρσιο και μετά βίας μπορούσε να τρέξει όταν ξεκίνησε προετοιμασία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως αλλαγή του Παλάσιος, αλλά στα μέσα της σεζόν έγινε αναντικατάστατος στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και έφτασε στον τελικό του Europa League. Πέτυχε έξι γκολ και έδωσε πέντε ασίστ. Στη Γερμανία τον έχουν βαφτίσει σωματοφύλακα του Κρόος και «Γερμανό Κασεμίρο»

Όμως, ο Άντριχ βρίσκεται στην επικαιρότητα στο Euro 2024, πέρα ​​από το γκολ του κόντρα στην Ελβετία που ακυρώθηκε, λόγω των αλλαγών στο λουκ του. Κάτι που ο κόουτς Νάγκελσμαν προσπάθησε να υποβαθμίσει στη συνέντευξη Τύπου: «Με εκπλήσσει που είναι αυτό το κύριο θέμα συζήτησης πριν από έναν τέτοιο αγώνα (σ.σ. με την Ισπανία).

Νομίζω ότι είναι απλώς ένα θέμα για τα ταμπλόιντ. Τα τελευταία χρόνια δίνεται μεγάλη σημασία σε όλα αυτά, αλλά δεν πρόκειται να εμπλακώ. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν χτενίσματα που παίρνουν περισσότερα σχόλια από αγωνιστικά ζητήματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.