EURO 2024-Σλοβενία VS Σερβία: Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Σλοβενία VS Σερβία... Η Σλοβενία συνδύασε με ισοπαλία την επιστροφή σε τελική φάση EURO μετά από 24 χρόνια. Κατάφερε να αποσπάσει βαθμό (1-1) από τη Δανία, παρότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές. Στο 16' απείλησε με μακρινό σουτ του Σέσκο, για να βρεθεί πίσω στο σκορ ένα λεπτό αργότερα όταν πιάστηκε στον ύπνο μετά από πλάγιο άουτ αφήνοντας αμαρκάριστο τον Έρικσεν στην περιοχή της. 


Απειλήθηκε με δεύτερο στη συνέχεια, ωστόσο βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, ρίσκαρε με αλλαγές, απείλησε με τον Σπόραρ, είχε δοκάρι και τελικά βρήκε την ισοφάριση στο 77' με σουτ του Γιάνζα που κόντραρε. «Όλη η Ευρώπη είδε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, σημαντική η βοήθεια από τον κόσμο μας. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης», τα λόγια του τεχνικού Κεκ μετά το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Τα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Σερβία έληξαν ισόπαλα, ενώ δεν προέκυψαν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Για τη Σερβία από την άλλη, η μαχητικότητα που έδειξε δεν στάθηκε αρκετή για να γλιτώσει την ήττα με 1-0 από την Αγγλία στην πρεμιέρα. Το αρχικό πλάνο να μη δεχθεί γρήγορα γκολ πήγε περίπατο, καθώς στο 13' βρέθηκε στα... σχοινιά όταν δεν μπόρεσε να σταματήσει τη σέντρα του Σάκα προς τον Μπέλιγχαμ στην... καρδιά της άμυνάς της. 

Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως το σουτ του Μίτροβιτς στο 20' κατέληξε άουτ. Κινδύνευσε στο 24' μετά από προσπάθεια του Γουόκερ, για να βγάλει το ημίχρονο στη συνέχεια δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Μπήκε καλύτερα στο δεύτερο, κατάφερε να προβληματίσει τα «τρία λιοντάρια», όχι όμως να κάνει τις μεγάλες φάσεις, πέρα από μία προσπάθεια του Μλαντένοβιτς, ενώ η Αγγλία είχε δοκάρι στο 77' με τον Κέιν. 

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως δεν ξεκίνησε ο ηγετικός μέσος Τάντιτς, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, αλλά στη συνέχεια απολογήθηκε σε προπονητή και παίχτες. Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κόστιτς που χάνει το τουρνουά, με τον Μλαντένοβιτς να ξεκινά πιθανότατα στο βασικό σχήμα. Παράλληλα αν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Τάντιτς, ένας εκ των Βλάχοβιτς ή Μίτροβιτς θα μείνει στον πάγκο.

  • Γ ΟΜΙΛΟΣ: ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ
  • ΩΡΑ: 16:00, TV: ΕΡΤ1
  • ΓΗΠΕΔΟ: Fußball Arena München (70.000)
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.