Euro 2024-Ουγγαρία: Λήξη συναγερμού για Βάργκα, τι έδειξαν οι εξετάσεις

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ουγγαρίας με την Σκωτία, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Ουγγαρία πέτυχε το βράδυ της Κυριακής (23/6) μεγάλη νίκη επί της Σκωτίας με γκολ του Τσόμποθ στο 90+10', που της δίνει ελπίδες για πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Euro 2024. 

Στις τάξεις της, όμως, υπάρχει αγωνία για την υγεία του Μπαρνάρμπας Βάργκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Στουτγκάρδης χωρίς τις αισθήσεις του, με τα πρώτα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι ενθαρρυντικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο Βάργκα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο υπέστη διάσειση και έσπασαν πολλά οστά στο πρόσωπό του κατά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με παίκτη των Σκωτσέζων και, μάλλον, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο.

«Το πιο σημαντικό είναι πως ο Μπάρνι είναι καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Ρόσι όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του διεθνή ποδοσφαιριστή, λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.