Euro 2024-Σκωτία-Ελβετία: Ισοπαλία-πρόκριση για την παρέα του Σακίρι (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου19 Ιουνίου 2024

Σκωτία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Έτσι, οι Ελβετοί έφτασαν τους τέσσερις πόντους και θα συνεχίσουν στη νοκ-άουτ φάση, ενώ η Σκωτία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και μένει ζωντανή. 

Θα κυνηγήσει τη νίκη με την Ουγγαρία, καθώς με τέσσερις πόντους θα έχει ελπίδες να περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες.

Ο Μακ Τομινέι με σουτ, που κόντραρε στον Σαρ και άλλαξε πορεία, άνοιξε το σκορ μόλις στο 13'. Οι Ελβετοί, πάντως, δεν αιφνιδιάστηκαν και 13 λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια. 

«Δράστης» ήταν ο Σακίρι, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ σημείωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Σκωτία θα μπορούσε να είχε φτάσει στην επιτυχία, αν η κεφαλιά του Χάνλεϊ στο 67' δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία: Γκαν, Ράλστον, Ρόμπερτσον, Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνι (61’ ΜακΚένα), ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ (79’ ΜακΛιν), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν (91’ Κρίστι), Άνταμς (91’ Σάνκλαντ).

Ελβετία: Σόμερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ (86’ Στεργίου), Τζάκα, Φρόιλερ (75’ Σιέρο), Σακίρι (60’ Εμπολό), Άμπισερ, Βάργκας (75’ Ρίντερ), Εντόι (86’ Αμντουνί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.