Euro 2024-Πολωνία-Αυστρία: Νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα του Ράνγκνικ (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου21 Ιουνίου 2024

Μεγάλη νίκη που την κρατάει στο κόλπο της πρόκρισης στους 16 του Euro 2024 πέτυχε η Αυστρία εναντίον της Πολωνίας. Η ομάδα του Ράνγκνικ επιβλήθηκε με 3-1, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Γκέρνοτ Τράουνερ πέτυχε το 0-1 στο 9ο λεπτό, ωστόσο, ο Πιόντεκ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 30'. 

Στο δεύτερο μέρος, η Αυστρία ήταν καλύτερη και επιβραβεύτηκε. Ο Μπαουμγκάρντνερ έβαλε σε θέση οδηγού ξανά την ομάδα του στο 66', με τον Αρναούτοβιτς να σημειώνει το 1-3 από την άσπρη βούλα στο 78' και λίγο αργότερα, στην αλλαγή του, να δακρύζει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΛΩΝΙΑ (Μιχάλ Πρόμπιερζ): Σέζνι, Νταβίντοβιτς, Μπεντνάρεκ, Πιοτρόβσκι (46’ Mόντερ), Κίβιορ, Ζιελίνσκι (87' Ουρμπάνσκι), Ζαλέβσκι, Φρανκόβσκι, Σλις (76’ Γκροσίτσκι), Πιόντεκ (60’ Σβιντέρσκι), Μπούκσα (60’ Λεβαντόφσκι).

ΑΥΣΤΡΙΑ (Ραλφ Ράνγκνικ): Πεντς, Μουενέ (63’ Πρας), Τράουνερ (59’ Ντάνσο), Λίνχαρτ, Πος, Γκρίλιτς (46’ Βίμερ), Ζάιβαλντ, Μπαουμγκάρτνερ (80’ Σμιντ), Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς (80’ Γκρέγκοριτς)

Διαιτητής: Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Βοηθοί: Εμρέ Εγισόι, Κερέμ Ερσόι (ΤΟΥ). 4ος: Ράντε Ομπρένοβιτς (ΣΛΒ). VAR: Πάολο Βαλέρι (ΙΤΑ), Αλπέρ Ουλουσόι (ΤΟΥ), Μασιμιλιάνο Ιράτι (ΙΤΑ)

photo credits: uefa.com

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.