EURO 2024: Πλήγμα για τη Γαλλία-Χάνει τον Μπαπέ

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο Κιλιάν Μπαπέ, στην αναμέτρηση με την Αυστρία, ο οποίος σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, μετά τα όσα έγραψε η Marca, πιθανολογείται ότι θα χάσει τους ομίλους του Euro. Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης ο Γάλλος σταρ...

H Γαλλία επικράτησε της Αυστρίας με 1-0 όμως το τελικό σφύριγμα του Χιλ Μανθάνο βρήκε τους «μπλε» με μεγάλη ανησυχία. Ο Κιλιάν Μπαπέ συγκρούστηκε με τονΝτάνσο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και όταν σηκώθηκε ήταν γεμάτος με αίματα.

Βέβαια, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και ενώ ετοιμαζόταν να βγει αλλαγή μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να πάρει άδεια από τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα. Εν τέλει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε από το γήπεδο και ο αμέσως επόμενος προορισμός του προορισμός ήταν το νοσοκομείο, όπου και διακομίσθηκε μετά τον τραυματισμό του.

Από εκεί τα μαντάτα δεν ήταν και πολύ καλά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα γαλλικά ΜΜΕ. Ο Μπαπέ φαίνεται πως υπέστη κάταγμα στη μύτη και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να απουσιάσει για κάμποσα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν τα Μέσα της χώρας, ο επιθετικός και αρχηγός των «μπλε» θα χάσει τα παιχνίδια των ομίλων, προκειμένου να γίνει σωστά η αποκατάστασή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.