Euro 2024-Ουκρανία-Βέλγιο: Είπε αντίο στη διοργάνωση το σύνολο του Ρεμπρόφ (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου26 Ιουνίου 2024

Αποχαιρέτησε το Euro 2024 η Ουκρανία μετά την λευκή ισοπαλία με το Βέλγιο που την άφησε οριστικά στην 4η θέση του ομίλου, σε ισοβαθμία με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες του γκρουπ!

Το Βέλγιο τερμάτισε στη 2η θέση και πανηγύρισε την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στους «16» την Γαλλία.


Στο 7ο λεπτό έφτασε κοντά στο 1-0 μετά από κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε, όμως ο Λουκάκου δεν έκανε καλά το πλασέ και επέτρεψε στον Τρούμπιν να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Ρεμπρόφ να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργούν τελικές με τους Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ και Ντόβμπικ χωρίς όμως να έχουν τη μεγάλη φάση, με το Βέλγιο από την πλευρά του να έχει ως επικίνδυνη φάση την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε.

Στο 42ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όμως ο Ντόβμπικ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από το γύρισμα του Γιάρεμτσουκ. Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήρθε στο 57', όταν το γύρισμα του Ντοκού από τα αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής που δεν πρόλαβε για λίγο ο Λουκάκου.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 79ο λεπτό για την πρώτη ευκαιρία της Ουκρανίας στο δεύτερο μέρος, με το σουτ του Ντόβμπικ μέσα από την περιοχή να μην βρίσκει στόχο. 

Στο 83' ο Καστέλς αντέδρασε σωτήρια στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαλινόφσκι και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας του, ενώ στο 87ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» άγγιξαν το γκολ, αλλά το σουτ του Μπακαγιόκο ήταν άστοχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ουκρανία: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Τζαμπάρνι, Σβάτοκ (81' Γιαρμολένκο), Ματβιγένκο, Μικολένκο (58' Ζιντσένκο), Σαπαρένκο (70' Βάνατ), Μπράζκο (70' Στεπανένκο), Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ (70' Μαλινόφσκι), Ντόβμπικ

Βέλγιο: Καστέλς, Βερτόνχεν, Φαές, Τεάτε, Καστάνιε, Ντε Μπρόινε, Ονανά, Τίλεμανς (62' Μανγκαλά), Ντοκού (77' Μπακαγιόκο), Λουκάκου (90' Οπέντα), Τροσάρ (62' Καράσκο)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.